Horari: de dilluns a dijous de 8h a 14h i divendres de 9h a 13h

Denunciar intrusisme

EL COPSIA ALERTA DEL RISC PER A LA SALUT MENTAL DE L'INTRUSISME PROFESSIONAL

Amb l'objectiu de denunciar aquelles activitats que, emparades sota diverses denominacions o etiquetes, constitueixen pràctiques encobertes d'intrusisme professional en l'àmbit de la psicologia, el Col·legi Oficial de Psicòlegs d’Andorra llança una campanya de sensibilització ciutadana.

Amb aquesta iniciativa es persegueix, tant la protecció de la societat enfront de pràctiques que poden atemptar greument contra la salut mental de les persones, com la defensa de la psicologia i els interessos professionals dels col·legiats.

És important insistir que l'intrusisme en el sector de la psicologia no és tan sols un problema que atempti contra l'exercici professional dels psicòlegs, sinó que també és una amenaça per al benestar i la salut psicològica de la ciutadania.

Per aquest motiu és fonamental destinar esforços perquè les persones que necessitin ajuda psicològica siguin ateses per professionals formats i qualificats per oferir una atenció de qualitat en matèria de salut mental.

A més, des el COPSIA posem a disposició dels seus col·legiats i dels ciutadans aquest formulari on poder denunciar les situacions d'intrusisme professional de les que tinguin coneixement.

Gràcies por la teva col·laboració

Dades del denunciant

Dades del denunciat


Pot aportar un altre testimoniatge?
   Si
   No
Vostè és persona afectada?
   Si
   No
D’acord amb el que disposa la Llei 29/2021, del 28 d’octubre, qualificada de protecció de dades personals, l’informem que el responsable del tractament de dades és Copsia, amb domicili Avinguda Consell d’Europa, 13, Pis 2n, Porta 1, AD500 Andorra la Vella. Les dades recollides en aquest formulari seran tractades per Copsia amb la finalitat de gestionar i donar resposta a la consulta plantejada. Les seves dades no seran cedides a tercers. Aquest tractament de dades és necessari per atendre la seva sol·licitud i està basat en el consentiment que vostè proporciona en enviar-nos la consulta. Tret que s’oposi al tractament de les seves dades, aquestes seran conservades durant el temps necessari per complir amb la finalitat per la qual es recapten, i per determinar les possibles responsabilitats que es poguessin derivar d’aquesta finalitat, tenint en compte els períodes establerts en la normativa d’arxiu i documentació. La persona interessada pot exercir els drets d’accés, portabilitat, rectificació i supressió de les seves dades, així com a limitar-ne el tractament o a oposar-s’hi, formalitzant una sol·licitud escrita i enviant un correu electrònic a l’adreça copsia@copsia.ad. Per més informació consulti la nostra política de privacitat.